perjantai 17. huhtikuuta 2015

Kirjanmerkki

Aloimme valmistamaan ensimmäistä "varsinaista" työtä. Tehtävänä oli valmistaa hopeinen kirjanmerkki. Tästäkin työstä olisin halunnut laittaa kuvat eri työvaiheista, mutta koska puhelimeni meni rikki ja suurin osa kuvista hävisi, en saa nyt dokumentoitua koko hommaa.

Siirsimme asetonilla sopivankokoiselle hopeapalalle valmiin sabluunan kirjanmerkistä. Ja ensiksi kaiversimme kirjanmerkin kuvion valmiiksi. 

Kirjanmerkki kiinnitettynä pakettilakkaan kaiverruksen ajaksi

Kun kuvio oli kaiverrettu, kävimme vielä kirjanmerkin reunaviivat läpi kaivertimella, jotta se olisi helpompi sahata. Kun kirjanmerkki oli sahattu pois, porattiin siihen vielä reikä nauhaa varten. Sahatut reunat viilattiin ja hiottiin. Tässä kuva valmiista työstä. 


Valmis kirjanmerkki

Kirjanmerkki pääsi hyvään kotiin vanhempieni luokse ;) Koska tämä oli ensimmäinen varsinainen työ, halusin säilyttää sen. Ja jos olisin pitänyt sen itselläni, olisin kuitenkin huonona hetkenä heittänyt sen pois. Sillä kunhan taitoni tästä kehittyvät, nauran tälle kädenjäljelle todennäköisesti myöhemmin. ;) Nyt kirjanmerkki on turvassa vanhempieni luona ja voin siellä käydessä muistella opintojeni alkumetrejä ja huomata, että olen kenties kehittynyt kohti tavoitettani.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti